Det var fantastisk å motta Gründerprisen 2016. En pris som ble utdelt på Næringslivets nettverksdag 2016 i Asker kulturhus, 8 november. De som står bak prisen er NHO i Oslo og Akershus, Kviner i Business (KIB), Bærum Næringsråd, Asker Næringsråd, Asker og Bærum Kommune, og den ble overrakt av Lisbeth Hammer Krogh ordfører i Bærum, og Lene W. Conradi, ordfører i Asker. Gründerprisen gir oss motivasjon til å fortsette arbeidet for sunne, sterke og glade barn. Det gjør vi gjennom å levere varm, hjemmelaget og spiseklar mat på døra til barnehager, skoler og SFO. Vi setter stor pris på alle deres om gjør en innsats hver eneste dag for at vi får produsert og levert mat. La oss stå oppreist sammen og påse at enda flere barn får mat fra oss I fremtiden.